Er kampen viktigere enn kneet?

God morgen alle sammen nå er det endelig fredag, jippi. Selvom det ikke blir helg før i morgen når mannen i huset er ferdig med languke på jobb. Jeg skal nok klare og kose meg her hjemme i vinterværet for det jeg.

Jeg vil gjerne dele med dere en artikkel jeg leste forrige dagen. Den handler om det å komme tilbake etter en korsbåndskade og om hvor viktig det er å virkelig bruke god tid. Husk dette er en mer alvorlig skade enn dere tenker, kommer du tilbake for tidlig kan det få store store konsikvenser senere i livet. Og de problemene vil du IKKE ha, belive me. Det er også forskningstall fra Idrettshøyskolen i artikkelen som jeg ikke var klar over og som er ganske så skremmende synes jeg. Håper dere vil lese den nøye og del gjerne innlegget. HUSK at din egen helse er det viktigste og det er DU som skal ha den kroppen resten av livet. Skriv gjerne til meg hvis det er noe dere lurer på, det er IKKE kult med stålkne!!!

Link til artikkelen:

http://www.nih.no/om-nih/aktuelt/nih-bloggen/hege-grindem/er-kampen-viktigere-enn-kneet/

Ha en strålende fredag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s