Gruer meg…..

God morgen og god torsdag 🙂

Håper denne uken har vært bra så langt, jeg er syk ennå, men nå må det slippe snart så jeg kan trene og få overskudd igjen. Jeg gleder meg å komme i gang igjen med treningen og neste uke skal jeg prøve ut bassengtrening, det blir gøy 🙂

elem_851

get

I dag skal jeg på Curato å ta MR av hofta. Har skrevet om det tidligere at hofta også jobber i mot meg og er vond. Den har vært vond siden jeg sluttet å spille håndball og jeg har egentlig aldri gjort noe med det, siden kneet (knærne) har vært det som plaget meg mest. Men med åra har hofta også bare blitt verre og verre, og nå må jeg finne ut av dette også, blæ. Jeg skal være ærlig å innrømme at dette gruer jeg meg til, synes det liksom har vært nok nå. Men jeg skal klare dette også uansett svar på bildene. Det jeg virkelig ikke håper det er så er det starten på slitasje, så krysser fingrene. Skriver mer når jeg har fått noen svar på bildene, jeg skal opp til fysioen min etterpå å se på bildene og håper vi finner ut noe når jeg er der. Kryss fingrene for meg 🙂 Nå kommer sola også, dette lover bra hi hi hi.

Ha en fin dag alle sammen.

Hanne 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s