Strikk øvelsene kan gjøres i vann også💪🏼

Hei og god torsdag!

Morgenstund har gull i munn🌅Min utsikt akkurat nå😍

For en dag det blir her på Mallorca☀️Kan si jeg har funnet meg ett nytt paradis. Det er bare helt nydelig her. I dag skal vi ta bussen opp til Palma, gleder meg veldig, har hørt så mye om den byen. Har du noen tips til steder å shoppe, se og spise skrik ut! 

I går var det litt overskyet her og jeg ville prøve ut de nye strikkøvelsene mine i vann og det funker bra. I steden for å bruke strikken har du vannet som motstand. Jeg synes det var utrolig deilig for kroppen og oppvarmet vann er helt topp. Jeg skal helt klart begynne å dra i svømmehallen når jeg kommer hjem. Legger ved noen bilder av treningsøkten fra i går💪🏼

Forover gangeForover gangeBakover gangeSidelengs gangeRelax

Ønsker dere alle en flott høstdag, nå er det frokosttid☀️😋

Adios

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: