Strikk øvelsene kan gjøres i vann også💪🏼

Hei og god torsdag!

Morgenstund har gull i munn🌅Min utsikt akkurat nå😍

For en dag det blir her på Mallorca☀️Kan si jeg har funnet meg ett nytt paradis. Det er bare helt nydelig her. I dag skal vi ta bussen opp til Palma, gleder meg veldig, har hørt så mye om den byen. Har du noen tips til steder å shoppe, se og spise skrik ut! 

I går var det litt overskyet her og jeg ville prøve ut de nye strikkøvelsene mine i vann og det funker bra. I steden for å bruke strikken har du vannet som motstand. Jeg synes det var utrolig deilig for kroppen og oppvarmet vann er helt topp. Jeg skal helt klart begynne å dra i svømmehallen når jeg kommer hjem. Legger ved noen bilder av treningsøkten fra i går💪🏼

Forover gangeForover gangeBakover gangeSidelengs gangeRelax

Ønsker dere alle en flott høstdag, nå er det frokosttid☀️😋

Adios

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s