Nye øvelser med strikk….

Hei og god onsdag ☀️

I går la jeg ut et innlegg, men det har tydeligvis blitt borte. Beklager dette veldig, så jeg legger ut et nytt her nå om mine nye strikk øvelser. Disse er perfekte å ha med seg på tur og kan utføres hvor enn man er💪🏼👍🏼

Dette stedet er bare helt fantastisk🌴☀️
Håper dere alle har det bra og koser dere i høstværet der hjemme. Jeg koser meg max med en ukes ferie på Mallorca. Her er det 26 grader og sol. Dette elsker jeg virkelig og kroppen trives mer her i varmen enn hjemme i høstværet derfor var det viktig for meg å komme til varmen. Jeg fikk nye øvelser av min fysio før jeg dro og de er veldig bra for hofte og kneet. Her skal resultatet bli sterkere hofte og setemuskel. Jeg har hatt i lang tid problemer med hoften også, men har liksom bare latt den være siden kneet har vært det største problemet. Men nå blir det bare verre og verre, så nå skal vi prøve  noen helt nye øvelser pluss at jeg skal ta en MR når jeg kommer hjem. Se om vi finner noen svar. Kan si jeg er MEGA LEI DISSE SMERTENE som aldri går bort. Krysser fingrene for at det ikke er starten på slitasje. Legger ved bilder av øvelsene jeg koser meg med, dette er virkelig å starte fra skrætsj igjen. TÅLMODIGHET!!!!

Gå fremoverGå bakoverGå sidelengsGå sidelengsLøfte opp bare kneetLøfte hofta​Gå rundt i ring💪🏼
Hvis det er noe dere lurer på rundt det å få en protese, opptrening, skader osv, er det bare å ta kontakt med meg på mail.

hannehalen22@gmail.com

Ha en fantastisk dag, nå skal vi gå å bade og boble litt☀️🌴

Ciao

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s