Nye øvelser med strikk….

Hei og god onsdag ☀️

I går la jeg ut et innlegg, men det har tydeligvis blitt borte. Beklager dette veldig, så jeg legger ut et nytt her nå om mine nye strikk øvelser. Disse er perfekte å ha med seg på tur og kan utføres hvor enn man er💪🏼👍🏼

Dette stedet er bare helt fantastisk🌴☀️
Håper dere alle har det bra og koser dere i høstværet der hjemme. Jeg koser meg max med en ukes ferie på Mallorca. Her er det 26 grader og sol. Dette elsker jeg virkelig og kroppen trives mer her i varmen enn hjemme i høstværet derfor var det viktig for meg å komme til varmen. Jeg fikk nye øvelser av min fysio før jeg dro og de er veldig bra for hofte og kneet. Her skal resultatet bli sterkere hofte og setemuskel. Jeg har hatt i lang tid problemer med hoften også, men har liksom bare latt den være siden kneet har vært det største problemet. Men nå blir det bare verre og verre, så nå skal vi prøve  noen helt nye øvelser pluss at jeg skal ta en MR når jeg kommer hjem. Se om vi finner noen svar. Kan si jeg er MEGA LEI DISSE SMERTENE som aldri går bort. Krysser fingrene for at det ikke er starten på slitasje. Legger ved bilder av øvelsene jeg koser meg med, dette er virkelig å starte fra skrætsj igjen. TÅLMODIGHET!!!!

Gå fremoverGå bakoverGå sidelengsGå sidelengsLøfte opp bare kneetLøfte hofta​Gå rundt i ring💪🏼
Hvis det er noe dere lurer på rundt det å få en protese, opptrening, skader osv, er det bare å ta kontakt med meg på mail.

hannehalen22@gmail.com

Ha en fantastisk dag, nå skal vi gå å bade og boble litt☀️🌴

Ciao

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: