Oppskrift på sunn snickerskake


Hei og hopp 🙂

I dag har jeg laget en kjempe god og sukkerfri snickerskake, nam nam. Den skal ikke stekes bare settes i fyseren og holdes kaldt. Dette er helt klart en av mine favoritt kaker og den kan nytes med god samvittighet. Deler oppskriften her med dere hvis dere vil prøve den 🙂

Kaken jeg har laget er glutenfri, melkefri, uten egg og sukkerfri!

Snickersbunn:

200g saltede peanøtter

100g glutenfritt havregryn

150g dadler

2ss sukrin gold

20g smør (blir det for tørt kan det tilsettes litt vann)

Ha alle ingredienser i en foodprosessor, tilsett vesken til slutt. Press deigen i en form kledd med matpapir, sett den i fryseren mens du lager toppingen.

img_7352

Sjokoladetopping:

2 dl soyafløte

2ss sukrin

2ss sukrin gold

15g smør

25g sukkerfri sjokolade (det kan også brukes kakaomasse, men da kan dere bruke litt kakaosmør også)

Peanøtter

Bland alt sammen i en kaserolle utenom sjokoladen, jeg varmet alt sammen på kokeplate til den ble tykk og masse. Det kan ta litt tid før den blir tykk, men rør innimellom. Til slutt tilsetter du sjokoladen.

img_7354

Bon apetitt og god fornøyelse 🙂

Hanne

 

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: