Min historie!


Hei og god søndag 🙂

I går var det en stor repotasje i VG om mitt skademareritt og min historie. Jeg synes det var viktig å fortelle om dette siden det kan skje deg også. Det er viktig å forstå når nok er nok og hva som kan skje hvis man presser kroppen for mye.

Håper dere vil dele min historie videre og husk forebyggende trening er super viktig!!!

For dere som ikke fikk lest artikkelen i går, kan dere gå inn på denne linken her og lese 🙂

vg-sport011016-006-u1-riks

Ha en solfylt søndag alle sammen 🙂

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Én tanke om “Min historie!”

  1. Reblogged this on Baksiden av medaljen and commented:

    Hei og hopp!

    Jeg håper dere alle har en fin og solfylt mandag, og at helgen deres har vært bra. I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut et gammelt blogginnlegg «Min historie» så kan dere igjen få lest intervjuet jeg hadde i VG i oktober. Dette er så viktig for meg og noe jeg brenner for. Jeg vil ikke at andre skal gå igjennom det jeg har gjort, jeg vil at dere skla være strenge mot dere selv når det kommer til opptrening etter skade og være strenge mot trenere og fysioterapautene. Husk at din kropp og helse er din fremtid!

    Hanne 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: