Yes, jeg gjorde det!!!

Hei og god mandag 🙂

Herregud, først må jeg bare skryte av meg selv. Jeg er så stolt for at jeg klarte å holde det foredraget på torsdag og blottlegge meg helt når det kommer til skader, smerter og det mentale. Hva jeg har gått igjennom for å nå mine mål og hva det egentlig har kostet meg. Dette er noe jeg ikke helt har klart å snakke høyt om, men det er jo faktisk det jeg har opplevd og følt på kroppen. Det har kostet mye,  blod, svette og tårer! Jeg er så glad for at jeg fikk fortelle min historie om det å oppleve sine store drømmer, hva det koster fysisk og pykisk og selvom man får motgang så gir man seg ikke. Men hvor mye motgang skal kroppen tåle? Jeg er nok et bevis på at man MÅ lytte til kroppen. Jeg var aldri flink til det, men jeg kan ikke være bitter eller angre på det jeg har gjort det blir helt feil. Jeg ville nok gjort ting annerledes hvis jeg hadde visst at det skulle gå som det har gått og vært strengere mot meg selv, men nå må jeg gjøre noe positivt ut av siuasjonen og jobbe hardt med meg selv og jobbe meg mot et smertefritt kne💪🏼💪🏼 Jeg skal klare dette også 😃

Jeg synes det er viktig å snakke om det og vise at det er en «bakside av medaljen.»

Ha en fin kveld 🙂

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s