Ut av min komfortsone……

God kveld alle sammen

I dag har jeg vært på kontroll hos operasjonslegen som satte inn protesen på Lovisenberg sykehus. Som jeg har skrevet tidligere er det noe som ikke er som det skal inni det nye metallkneet. Det er hovent og det låser seg, men legen sier det har BARE gått 7 mnd, men den låsningen liker jeg ikke sa han. Det kan være noe feil med senen på ytterkant av kneet som er årsaken til låsningen pluss vesken som er i kneet. «Vi får avvente til nyåret og se hvordan det er da, du får bare fortsette og være tålmodig.»HJEEEELP sier jeg, være enda mer tålmodig ja ja, får vel være det da. BLÆ!!!! Så kom egentlig ikke noe mer ut av den timen der, jeg får høre på fysioen min og gjøre som jeg får beskjed om og prøve å bli bedre med tiden. En ting er sikkert, jeg vil ikke operere i det kneet igjen, så jeg skal gjøre alt jeg kan for at de smertene blir borte.

unnamed-jpg43

I morgen blir det en veldig spennende dag, jeg skal virkelig ut av min komfortsone. Jeg skal for første gang holde et foredrag og det er om noe jeg virkelig brenner for og det er BAKSIDEN AV MEDALJEN. Jeg skal holde det sammen med min fysio og vi skal snakke om skader og om det å komme tilbake til en hver pris, og jeg skal fortelle om min historie og erfaringer. Detter er noe jeg grugleder meg til og det blir virkelig spennende. Jeg skal snakke til 50 leger og fysioterapeuter og håper at dette vil bli interessant for de. Jeg vil skrive mer til dere i morgen om dette og hvordan dette gikk:-)

Ha en fin kveld alle sammen:-)

Natta

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s