Rolige dager…..

Titt tei 🙂

Her går dagene veldig sakte. Jeg har treningsforbud og det har jeg lyttet til denne gangen, det er så utrolig vanskelig å bare ligge på sofaen å se på tv. Hodet mitt blir så stressa av det, men kroppen har godt av det og jeg blir gal og får dårlig samvittighet av det he he he. Klarer dere å legge dere ned på sofaen å slappe av når dere får beskjed om det? Jeg har ikke noe annet valg, men jeg tar meg en liten gå tur hver dag, må ha luft og det er også godt for ryggen. Men merker at det holder med max 20 min og det er ikke hverdag jeg klarer. Men uansett er det godt for hodet og komme litt ut. Kan si jeg får med meg alt som er på tv! Noen som har tips til serier, filmer, dokumentarer eller noe annet så tar jeg i mot dette med takk 🙂

unnamedMin faste plass!

Kan si jeg gleder meg til å få livet mitt tilbake, men jeg får stå på videre og høre på min fysio til punkt og prikke. Og til alle mine venner, jeg har ikke glemt dere, jeg kommer sterkere tilbake når smertene blir bedre og jeg får energien tilbake. Tenker på dere og tusen takk for den støtten jeg får av kjære og nære ❤

Klem fra Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s