Ta det rolig sa fysio’n……

Hei og hopp

I går var jeg og fikk behandling på hofta og litt på ryggen. Kroppen min er visst ikke helt tipp topp, men jeg jobber med at den skal bli det. Ta det rolig og ikke tren sa fysio’n min, hm slappe av? What!!! Vet du hvor kjedelig det er eller? Ja ja, jeg får høre på sjefen. Så nå skal jeg ikke trene på 14 dager, bare gjøre et par slynge øvelser, ikke akkurat trening men men. Sånn må det bli når smertene er intense og de er der 24/7, nå skal jeg være flink å ikke overdrive. Så i dag har jeg vært hos mamma og pappa å boblet litt, super godt for kroppen. Gjorde også øvelsene for hofta i vannet, veldig behagelig og godt👌🏼

Super deilig for kroppen, den slapper virkelig av i vannet👌🏼40 grader var litt varmt med det første he he he.

Så nå blir det noen rolige dager fremover, men SKAL bli bra til slutt 🙂

Ha en fortsatt fin kveld

 

 

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: