Ta det rolig sa fysio’n……

Hei og hopp

I går var jeg og fikk behandling på hofta og litt på ryggen. Kroppen min er visst ikke helt tipp topp, men jeg jobber med at den skal bli det. Ta det rolig og ikke tren sa fysio’n min, hm slappe av? What!!! Vet du hvor kjedelig det er eller? Ja ja, jeg får høre på sjefen. Så nå skal jeg ikke trene på 14 dager, bare gjøre et par slynge øvelser, ikke akkurat trening men men. Sånn må det bli når smertene er intense og de er der 24/7, nå skal jeg være flink å ikke overdrive. Så i dag har jeg vært hos mamma og pappa å boblet litt, super godt for kroppen. Gjorde også øvelsene for hofta i vannet, veldig behagelig og godt👌🏼

Super deilig for kroppen, den slapper virkelig av i vannet👌🏼40 grader var litt varmt med det første he he he.

Så nå blir det noen rolige dager fremover, men SKAL bli bra til slutt 🙂

Ha en fortsatt fin kveld

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s