Min sommersmoothie😋

Hei og hopp

Her kommer det en oppskrift pĂ„ min beste sommersmoothie som jeg aldri for nok avđŸ˜‹đŸ‘đŸŒ Sunn, frisk og veldig god!

<!– TradeDoubler site verification 2833926 –>
Kvart (kan bruke en halv ogsÄ, hvis det skal bli mer melon smak) frossen Vannmelon

2 ringer frossen Ananas

1/2 frossen Banan

2 dl BringbĂŠr juice (laget selv)

1 dl vann

1 Lime

2 cm IngefĂŠr

1 ss Lecithin pulver (supernature)

1 ss Rice bran (supernature)

10 drÄper aloe vera 40x (supernature)

HĂ„per dere vil prĂžve ut denne sommersmoothien 😃

Ha en fin fredag

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 Är og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vÊrt profesjonell hÄndballspiller halve livet. Jeg har spilt hÄndball i BÊkkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og pÄ landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller stÞrste opplevelser i livet har jeg fÄtt gjennom hÄndballen. Mine beste venner og kjÊresten har jeg fÄtt takket vÊre den. Og jeg savner adrenalinet pÄ banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutÞver har ogsÄ kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gÄtt konkurs. Splid mellom spillere har Þdelagt lagmiljÞet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklÊrt idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knÊr og albue. NÄ stÄr jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker fÄr jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen fÞr og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten hÄndballen, prosessen fÞr og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan hÄndballen alltid har vÊrt og vil vÊre en del av meg. Om hvor fett det er Ä stÄ pÄ toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er nÄr karrieren er over og nattesÞvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knÊrne verker. Jeg har ofret mye for hÄndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nÞye om og sluttet fÞr det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles hÄndballen. Men det er ogsÄ en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: