Hvorfor skal det aldri gi seg?

Hei og hopp godt folk:-)

Herregud, for noen dritt dager det har vært siden jeg kom hjem fra ferie. Tålte ikke komme hjem jeg gitt. Ryggen og hofta har vist seg fra sin verste side ever, jeg har ikke klart å sitte, ligge på ryggen gjør vondt, jeg kan ikke ligge på høyre side for da gjør det vondt i hofta, ligge på magen gjør det vondt i ryggen og da gjenstår bare venstre side og der klarer jeg å ligge litt. Så dagene har gått til å gå litt, ligge litt og stå og gå så lenge hofta har gitt tillatese til det. Så kan si dette har vært noen skikkelig dritt dager og det har gjort at jeg ikke har fått trent og gjort det jeg skulle, grrrrrr:-( Men jeg har vært litt sammen med mine nydelige tantebarn (de får meg alltid i godt humør), gått en liten tur og vært på Norway cup og heiet på Lørenskog der min nevø spiller.

DSC01715DSC01716

Dette er så vanskelig og frustrerende, vil bare trene og ha et normalt liv, er det for mye å forlange? Skal si at jeg blir sliten og lei meg av alle de smertene, men har ikke gitt opp ennå selvom det har vært noen skikkelig dritt dager. Håper dere kan sende meg litt styrke og kan få bort smertene i rygg og hofte 🙂

Okay, det var dagens utblåsing folkens. Håper på en ny og bedre dag i morgen og at jeg er i god form til lørdag, da skal jeg i bryllup til min fetter, så da må jeg klare å sitte og se fin ut 🙂

Ha en fortsatt fin torsdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s