Svensk idyll☀️

Hei og hopp!

Håper dere alle har en fin sommer og at dere nyter fridagene 🙂 Jeg nyter hver eneste dag jeg kan få med sol og varme. Jeg merker så stor forskjell på kroppen når det er kalde regnfulle dager og de fantastiske soldagene man har nå. Det er virkelig som natt og dag. Solen varmer virkelig opp leddene og gjør det mykt. Må nok flytte bort om høsten og vinteren og være i Norge om sommeren. Men nå nyter vi late og gode sommerdager i Sverige. Dette stedet vi er nå, er en sann perle, det tilhører familien til Martin og det ligger rett ved vannet Vätten, så hver morgen har det vært morgenbad og morgenstretching, soling og mer bading. Så utrolig deilig, terapi for sjelen :-))) 

Dette er min lille morgenrutine og det er så utrolig deilig, tøye, bøye og puste helt fantastisk🙏🏼

Ha en fortsatt fin dag, nå skal jeg hoppe i vannet☀️

Ciao

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s