Del gjerne med alle dere kjenner :-)

Hei og hopp!

Da har vi kommet oss til Sverige og siste del av ferien. Nå skal vi på sommerstugan til Martin’s familie, det skal bli veldig koselig. Gleder meg 🙂 Håper på fint vær så man kan bade og trene ute. 

Kroppen er veldig opp og ned om dagen, forstår ikke hvorfor kneet skal være så utrolig stivt og vondt til tider, men det verste er hofta. Grrrr, jeg blir gaaaaal!!!!! Jeg blir frustrert og lei meg, siden jeg gjør alt som skal til for og bli bra. Men den siste tiden synes jeg det har stått stille. Hadde det bare vært kneet hadde jeg vært kjempe fornøyd, fordi hvilesmertene er borte og den intense smerten. Det er faktisk en helt ny verden, men jeg får ikke nyte den smertefrie verden ennå, siden resten av kroppen jobber i mot. Jeg har fortsatt troa at en dag skal smertene slippe og jeg kan nyte og gjøre det jeg vil 🙂 «Den som gir seg er en dritt» 

Sånn så kneet mitt ut i starten av april og sånn ser det ut nå. Det er stor fremgang på hevelsen takk og lov. 

Begynner å se normalt ut og ligne på et kne:-)

Legger med første innlegget som link i dette innlegget. Jeg hadde satt stor pris på om dere alle kan dele bloggen min med alle dere kjenner og de kan dele den igjen osv. Jeg vil gjerne dele min historie og min vei mot et smertefritt liv. Håper dere vil hjelpe meg på veien 🙂

https://baksidenavmedaljen.com/page/7/

Tusen takk for at dere leser min blogg og for at dere deler den, det setter jeg stor pris på 🙂

Klem fra Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s