Fra trening til en slags golfsving 

Hei og god fredag alle sammen 🙂

Nå har Martin og jeg kommet oss opp på hytta til mamma og pappa. Dette er del 2 av vår ferie. Før vi reiste fikk jeg hatt en god treningsøkt og behandling av min fysio. Jeg fikk massasje på hofta og nedover mot hamstringen. Den hofta er ikke god og det går nedover i hamstringen, så kan si at det var helt forferdelig med massasje, ikke akkurat noen spabehandling, det var bare vondt au au. Håper det hjelper over lenger tid og at det vil slippe etterhvert. Men nå er vi på hytta og slapper av og nyter vakker norsk natur og aktiviteter. I dag har vi slått noen baller på Vrådal golfklubb og hatt puttingkonkurranse. Jeg klarer ikke gå på banen, litt for langt for meg og jeg tror jeg hadde kastet køllen og bannet høyt fordi jeg ikke hadde fått det til he he he. Så det var morsomt å bare stå på drivingrangen og slå ut baller og ha en puttingkonkurranse, så får vi se når formen blir bedre om det blir en runde på banen. For meg er det viktig å gjøre noe sammen med familien og ha det gøy også, ikke bare sitte inne på en sykkel og trene styrke.

Jeg gjorde litt om på kleskoden på golfbanen i dag he he he. Viktig med riktig tøy har jeg hørt🙈🙈


Deilig med norsk sommer og familietid😃💪🏼

Har dere en fin dag og har dere en bra sommer? Jeg hadde likt å høre hva dere gjør i sommer og hvordan dere holder dere aktive på ferie:-)

Ciao

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s