Støttestrømper er siste mote;-)

Hei og god tirsdagskveld!

Da har vi vært på reise så og si hele dagen i dag. Vi dro fra Tenerife 09 tiden lokal tid og var hjemme i heimen 18 tiden. Dette er en lang dag på reise med et nytt stålkne og dårlig hofte. Knestrømper er kanskje det mest usexy jeg vet om, men støttestrømper er en genial oppfinnelse og det siste i motebildet, not ha ha ha. Dette hjelper mot hovene legger, føtter og for min del et nokså normal størrelse på knærne når jeg lader og at jeg klarer å gå nogenlunde normalt. Man føler seg ikke sexy eller så veldig ung, men men det får bare være, jeg reiser ALDRI UTEN MINE STØTTESTRØMPER💪🏼Dette kan anbefales til alle sammen, med eller uten kneskade.Dette burde dere prøve 🙂 

Nå er vi tilbake i Norge og i morgen er det tilbake hos fysio og mer trening, før reisen går videre. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen:-)

Ciao

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: