Støttestrømper er siste mote;-)

Hei og god tirsdagskveld!

Da har vi vært på reise så og si hele dagen i dag. Vi dro fra Tenerife 09 tiden lokal tid og var hjemme i heimen 18 tiden. Dette er en lang dag på reise med et nytt stålkne og dårlig hofte. Knestrømper er kanskje det mest usexy jeg vet om, men støttestrømper er en genial oppfinnelse og det siste i motebildet, not ha ha ha. Dette hjelper mot hovene legger, føtter og for min del et nokså normal størrelse på knærne når jeg lader og at jeg klarer å gå nogenlunde normalt. Man føler seg ikke sexy eller så veldig ung, men men det får bare være, jeg reiser ALDRI UTEN MINE STØTTESTRØMPER💪🏼Dette kan anbefales til alle sammen, med eller uten kneskade.Dette burde dere prøve 🙂 

Nå er vi tilbake i Norge og i morgen er det tilbake hos fysio og mer trening, før reisen går videre. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen:-)

Ciao

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s