Ny mestringsfølelse 

Hei og hopp 

Håper dere alle har en god søndagsmorgen og at dere skal nyte fridagen😃 Det skal jeg. Nå går det mot slutten her på Tenerife, vi har snart vært her i 14 dager og vi kunne fint vært her i 14 til he he he. 

På denne ferien skulle jeg ha et mål, og det var å svømme igjen. Rart med det, men mange ting som må læres på nytt. Det handler mer om å tørre og prøve, for kneprotesen skal tåle mer enn et vanlig kne. Men jeg synes alt er så rart og føles veldig merkelig. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men ikke alt som er like godt enda. Herregud som dette tar tid😝 I starten eller de første 11 dagene har jeg jobbet med å bli trygg og teste benet. Jeg svømte med vanlige bryst svømmetak og bena sparket jeg bare opp og ned. Armene ble veldig slitne, siden jeg glemte å bruke bena he he he, for et syn. Jeg ble tryggere og tryggere i vannet og tørte mer og mer å bruke bena. Det klikker veldig i leddet og noen ganger gjør det vondt, men får bare bite tenna sammen, svømme skulle jeg. Etter 11 dager med trening og ferien snart slutt, knakk jeg koden. Ja ja, bedre sent enn aldri.


Jeg ble veldig stolt og deilig med mestringsfølelse. Husk «at den som gir seg er en dritt.» For meg er det viktig å sette meg delmål  under opptreningen og jobbe hardt for og nå de💪🏼

Work hard trin hard!!!!

Ciao

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s