Bøy og tøy

Heisann

Da har vi vært her på Tenerife en uke og vi har det bare helt fantastisk. Elsker sol og varme og ferie med min bedre halvdel😃😃

Jeg har klart å bli syk med vond hals og potte tett nese, så det har ikke vært så mye energi til så mye styrketrening eller sykkel de siste par dagene. Vært slitsomt nok å komme opp av sengen og gå ut til solsengen he he he. Men men soling skal jeg klare selvom det ikke er det beste når man er syk, men det MÅ jeg nå som jeg endelig er her. Har jo ikke tid til å være sengeliggende når man er på ferie, det er jo bare mega kjedelig så her må man sole, bade, ut å spise god mat (selvom smaksansene ikke er til stede) og nyte en fantastisk ferie. 

Men i dag har formen vært litt bedre, så jeg  har orket og ha en rolig bøy og tøy økt for meg selv på takterrassen her på hotellet. Utrolig godt for sjelen og bare puste rolig, tøye litt og nyte tiden. Gjøre noen enkle yoga inspirerte øvelser er virkelig godt for kropp og sjel når man ikke er helt på topp, men også godt når man er på topp💪🏼👍🏼Dette er noe jeg skal fortsette med når jeg kommer hjem. 👌🏼Pust inn pust ut👌🏼

Håper dere alle har en fin sommer og nyter fridager eller kommende fridager☀️

Ciao 

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: