Bøy og tøy

Heisann

Da har vi vært her på Tenerife en uke og vi har det bare helt fantastisk. Elsker sol og varme og ferie med min bedre halvdel😃😃

Jeg har klart å bli syk med vond hals og potte tett nese, så det har ikke vært så mye energi til så mye styrketrening eller sykkel de siste par dagene. Vært slitsomt nok å komme opp av sengen og gå ut til solsengen he he he. Men men soling skal jeg klare selvom det ikke er det beste når man er syk, men det MÅ jeg nå som jeg endelig er her. Har jo ikke tid til å være sengeliggende når man er på ferie, det er jo bare mega kjedelig så her må man sole, bade, ut å spise god mat (selvom smaksansene ikke er til stede) og nyte en fantastisk ferie. 

Men i dag har formen vært litt bedre, så jeg  har orket og ha en rolig bøy og tøy økt for meg selv på takterrassen her på hotellet. Utrolig godt for sjelen og bare puste rolig, tøye litt og nyte tiden. Gjøre noen enkle yoga inspirerte øvelser er virkelig godt for kropp og sjel når man ikke er helt på topp, men også godt når man er på topp💪🏼👍🏼Dette er noe jeg skal fortsette med når jeg kommer hjem. 👌🏼Pust inn pust ut👌🏼

Håper dere alle har en fin sommer og nyter fridager eller kommende fridager☀️

Ciao 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s