Trening med egen kroppsvekt

Hei og god regnfull lørdag 🙂

Jeg har kommet et stykke på vei med opptreningen etter kneproteseoperasjonen, men fortsatt langt fra bra. Selve kneet er på god vei, men så var det resten av kroppen også da som liksom skal følge med. Sliter fortsatt veldig med hofta og hamstringen, det er det som holder meg tilbake og som gir meg grå hår he he he. Herregud at det skal være så  vanskelig å bli kvitt smertene når man gjør alt riktig, ja ja. Som min fysio sier » du må smøre deg med tålmodighet» og jeg er bare LITT utålmodig nå. Jeg vil helst løpe rundt, jobbe, trene skikkelig hardt der man har blodsmak i munnen, svette osv, men alle sier en dag Hanne, men jeg VIL NÅÅÅÅÅ🙈🙈he he he.

Når dagene er som verst og jeg ikke får trent med vekter, trener jeg med min egen kroppsvekt. Selvom kroppen ikke spiller på lag, er det veldig viktig for meg å få trent. Det er der jeg får ut min frustrasjon og kan pushe meg og føler at jeg gjør noe nyttig. De beste øvelsene nå for meg er oppstigninger, hofteløft i slynge, kroppshevinger i slynge, balanse trening og sykkel. 


Dette er hva jeg gjør på de dagene kroppen ikke helt liker meg. Det trenger ikke være så lang økt eller mange øvelsene, for meg er det viktig å gjøre noe selv de dagene jeg har veldig vondt.

I dag skal jeg ha en fri dag fra treningen og bare slappe av og kose meg. Skal begynne å pakke litt til ferien som starter til tirsdag. Da skal Martin og jeg til Tenerife i 2 uker 🙂 Gleder meg veldig og det skal bli godt å komme bort og reise til varmen. Blir en del trening også, så det vil komme blogginnlegg om trening på ferie. Men først og fremst skal jeg kose meg og nyte ferien med min kjære ❤

Ha en fin dag alle sammen!

Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s