Mine 3 viktigste øvelser nå

Hei og god mandag alle sammen

Har dere en god start på uken? Det har jeg, siden forrige uke var skikkelig blæ, så det er deilig med en god start denne uken 🙂 Sist uke var jeg sengeliggende mandag og tirsdag pluss at min hofte spilte ikke helt på lag. Jeg klarte bare å gå korte avstander og klarte ikke å løfte benet. Forstår meg ikke på denne kroppen her, ene dagen er det tipp topp og dagen etter klarer jeg ikke gå, grrrr. Veldig frustrerende og slitsomt!!!! Men jeg får bare smøre meg med enda mer tålmodighet enn jeg har gjort. Men nok om det. 

Jeg vil gjerne snakke om de 3 viktigste øvelsene som jeg kjører om dagen som jeg også ser god fremgang på. 

Den første er hip thrust. I starten kunne jeg ikke stramme rumpeballene sammen og jeg fikk veldig vondt foran på kneet, jeg bare løftet kroppen opp. Jeg følte ikke at jeg trente i det hele tatt, men nå er det stor fremgang. Får strammet, løftet og jeg ser resultater nå og det blir man motivert av💪🏼


Den andre øvelsen er markløft. Her så jeg fremgang veldig fort og kunne legge på vekter. Dette er en øvelse som også går på rumpa, men først og fremst bakside lår og rygg. Det er viktig å styrke alle muskler rundt kneet, så de store muskelgruppene er veldig viktig å trene for meg. Den tredje og siste øvelsen er balanse. Jeg trener balanse hverdag for å få kunne stole på kneet og styrke alle små muskler rundt. Dette er også god trening for hodet. Trening man gjorde før utenom å tenke er veldig annerledes nå. Nå må jeg bygge opp en tillit til kneet og tørre å utfordre litt. Merkelig følelse og vanskelig å beskrive. Men man tørr mer og mer jo sterker man blir og mer man aksepterer situasjonen.


Dette er bare noen av mange øvelser jeg gjør, men de er de viktigste for meg akkurat nå ved siden av å sykle. Viktigste for meg nå er å få muskulatur i de store muskelgruppene så kneet og ikke minst hoften blir bedre 🙂

Ha en vindfull dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s