15 år tok det……

Hei hei

I dag har jeg vært å trent og stadig vekk prøver jeg på nye ting. Jeg blir litt lei å gjøre de samme gamle opptrenings øvelsene, så da er det gøy innimellom å utfordre seg selv enda mer. Så i dag har jeg begynt med pullups, noe jeg aldri har klart før uansett hvor sterk jeg har vært mens jeg spilte håndball. Må ha vært for tung i ropa. Men nå skal jeg klare det, så i dag fikk jeg et godt tips 15 år for sent, men aldri for sent til å lære nye ting. Så det smarte trikse er å henge opp en strikk, putte kneet inni og pull up, genialt👍🏼 Sikkert mange der ute som har visst om dette lenge, men første gangen jeg har sett og prøvd det😃

​​

Nå skal jeg trene pullups og håpe at jeg en dag kan legge bort strikken. Blir spennende å se hvor lenge jeg trenger den.💪🏼💪🏼

Alltid gøy med utfordringer, ikke nok med utfordringer med kneet😜

Ha en fortsatt fin dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s