15 år tok det……

Hei hei

I dag har jeg vært å trent og stadig vekk prøver jeg på nye ting. Jeg blir litt lei å gjøre de samme gamle opptrenings øvelsene, så da er det gøy innimellom å utfordre seg selv enda mer. Så i dag har jeg begynt med pullups, noe jeg aldri har klart før uansett hvor sterk jeg har vært mens jeg spilte håndball. Må ha vært for tung i ropa. Men nå skal jeg klare det, så i dag fikk jeg et godt tips 15 år for sent, men aldri for sent til å lære nye ting. Så det smarte trikse er å henge opp en strikk, putte kneet inni og pull up, genialt👍🏼 Sikkert mange der ute som har visst om dette lenge, men første gangen jeg har sett og prøvd det😃

​​

Nå skal jeg trene pullups og håpe at jeg en dag kan legge bort strikken. Blir spennende å se hvor lenge jeg trenger den.💪🏼💪🏼

Alltid gøy med utfordringer, ikke nok med utfordringer med kneet😜

Ha en fortsatt fin dag!

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: