Trening i basseng

Hei alle sammen!

Jeg har vært på en liten dansketur med mutter’n og hennes fetter. Veldig hyggelig med småturer her og der 🙂 Men selvom man er på tur kommer man ikke unna treningen. På båten var det ikke noe treningsstudio så da ble det bassengtrening. Ikke feil det heller 🙂 Solen skinte på dekk og jeg fikk gjort øvelser. Det var mega deilig med varmt basseng etter mye gåing i København. Storbytur skal jeg på, men gå det kan jeg ikke he he he. Men lever etter «den som gir seg er en dritt» 🙈 Kroppen fikk myka opp litt i det varme vannet. Jeg fikk gjort litt sykkeløvelse, innside/utside ben, fremside/bakside lår, mage og armer. Det er bedre å ta en liten økt på en 30 min enn å ikke gjøre noe i det heletatt. Så var godt fornøyd med treningen 🙂 Deilig med godt og varmt vann, himmel for vond kropp.Ha en fortsatt fin torsdag i varmen 🙂

Klem fra Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s