Long time no see

Hei hei alle sammen!

Herregud, nå er det lenge siden jeg har fått blogget. Ting har gått litt over stokk og stein og jeg har ikke helt vært meg selv. Sliter litt med denne protesen her og akseptere hele situasjonen. Så har meldt meg litt ut fra alt og fokusert på trening og ro. Synes det er så sykt vanskelig å få ro i sjela med at jeg ikke klarer å gjøre det jeg vil gjøre, men så blir jeg mint på at det er bare 3 måneder siden og at jeg har vært igjennom en stor operasjon. Så jeg jobber daglig med hodet og mine tanker, det tar tid og jeg får bare smøøøøre meg med tålmodighet. Blæ😝 Men det viktigste for meg nå er at jeg skal bli smertefri og bli bra, så får det ta den tiden det tar. Hjelper veldig på at det begynner å bli varmt ute☀️🍉

I går var jeg på 3 måneders kontroll på Lovisenberg sykehus. Tok røntgen og var hos fysio. Helt sykt å se metallet i kneet, at det er mitt kne. Hm, rart!!!! 

Fysio’n var veldig fornøyd med fremgangen av bøyen og strekken. Nå er jeg på 115 grader på bøy og mangler 5 prosent på strekken, hun sa at bøyen hadde jeg mye å gå på og takk og lov for det, 115 grader er ikke så mye egentlig. Så det er bare å jobbe på med treningen. Jeg fortalte at det er  noe feil med protesen, det er en klikkelyd som gjør det vanskelig for meg på sykkelen. Det gjør vondt når jeg sykler, så klarer max 15 min før kneet stivner. Det kan gå bort eller så blir jeg bare vandt til det med tiden, why me? Det er ikke gøy at det skjer, men får håpe at det blir borte og at jeg etterhvert kan ta meg helt ut på sykkelen. Savner en treningsøkt der jeg blir rødsprengt i ansiktet og har blodsmak i munnen. En dag skal det skje, den som gir seg er en dritt!!!!💪🏼Noen ganger må man bare over noen høyere hinder, før man er i mål.

Nå fremover skal jeg være mere på her med bloggen og oppdatere mer fra opptrening og min hverdag😃 Håper dere vil følge med og dele min historie med venner og kjente.

Ha en strålende sommerkveld☀️

Klem fra Hanne

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: