London baby

Hei hei og god fredag alle sammen:-)

Håper dere alle nyter noen ekstra fridager og det fine været. Jeg har kommet meg til London på jentetur med mamma, min søster Katrine, min niese Sara og pappa da, han lurte seg med😃 

Må jo si at dette er en utfordring og at turen kom noen uker for tidlig, men jeg nyter og koser meg max. Så utrolig deilig å komme bort fra sofaen hjemme og koble av litt. Men hadde jeg visst at kroppen ikke var på topp hadde jeg nok ventet med å reise på storbyferie. Men når vi bestilte visste jeg ikke at jeg skulle få kneprotese he he he. Ja ja , vi gjør det beste ut av det og mutter og jeg går som noen snegler, for mamma fikk sin andre kneprotese 6 uker før meg. He he he for en gjeng på tur😂🙈 

Vi bor i en veldig koselig og typisk engelsk leilighet rett ved Oxford street, veldig sentralt og fint. Veldig deilig med at alle kan bo sammen og kose seg. Her er noen bilder fra leiligheten.
Ellers har kost oss med Lion King the musical, shopping, Tower Bridge og god mat og drikke. Legger ved noen flere bilder. Men en ting som jeg har merket, når man går med krykker her i London får man mye ekstra service og slipper å stå i køer. Det liker frøken Halén veldig godt, er veldig dårlig på å stå i kø generelt he he he.


Nå må jeg løpe eller kanskje ikke, men jeg  må gå for nå er det frokost på det super koselige kjøkkenet😃 Ha en fin dag alle sammen☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s