Gi aldri opp

Hei og god onsdag alle sammen 🙂

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Jeg har jobbet med en ny bloggside og pluss så har det vært noen tøffe dager med mye smerte så har ikke orket å trene eller konsentrere meg om noenting. Men nå er jeg tilbake 🙂

Man lærer veldig mye om seg selv og om kroppen når man går igjennom en så viktig opptrening. Og det VIKTIGSTE jeg lærer er at man ALDRI skal gi opp. Det er noen dager som er verre enn andre, som man bare har lyst til å gi opp og synes verden er urettferdig, og sånne dager har jeg hatt i det siste. Man har så mye smerter også synes man at det går så syyyykt tregt fremover at man blir gal. Men jeg puster med magen og jobber med meg selv, selvom det er vanskelig til tider.

Siden forrige uke etter at jeg hadde syklet intervaller har kneet mitt laget noen rare lyder. Det er stabilt, men føler at det ikke sitter sammen siden det klikker veldig i det når jeg slapper av i leddet, når jeg sykler klikker det og gir meg en ubehagelig følelse at jeg ikke har klart å trå rundt. Men i dag skulle jeg bare sykle uansett hvor ekkelt det var. Jeg klarte 10 min med å bite sammen tennene. Fysion min sier at klikkelyden kommer av at jeg ikke har så mye muskler i låret og at det er såpass mye hevelse ennå i kneet, så da får man bare trene på, sånn at jeg får muskler 🙂 I dag har jeg fått trent godt og hele kroppen har fått kjørt seg hardt. Både armer, ben, rygg og mage er såre etter dagens morgenøkt. Legger ved noen bilder av et par øvelser som jeg har kjørt i dag:-)

Hvilken øvelser synes dere tar godt på kroppen når dere trener?

IMG_3826
God øvelse for kjernemuskulaturen pluss armene. Husk å pust godt, den brukes også i yogatimer.
IMG_3827
IMG_3825
IMG_3829
IMG_3832
Hip thrust er den beste rompeøvelsen:-) Jeg bruker den til å trene opp rompe og hos meg nå tar den også på baksidelår og rygg. GENIAL øvelse

IMG_3831

IMG_3830

 

Håper dere får en fin dag alle sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s