Mitt livs viktigste opptrening

Hei og hopp alle sammen 🙂

Da har det blitt onsdag igjen, herregud så fort ukene går. Selvom man bare er hjemme flyr dagene. Noen dager er mer kjedelig enn andre, og det er de dagene man har ekstra vondt og ikke orker å gjøre så mye som blir lange og kjedelige. Det går fremover med kneet og nå har det gått 8 uker, men fortsatt er det laaaaang vei igjen. Derfor er det veldig viktig for meg å komme meg på trening hver dag å sykle og trene styrke. Her ser jeg fremgang 🙂 Benpressen har jeg lagt på en del kilo, fra 40kg til 100kg så det er jeg fornøyd med. Her er neste mål knebøy, men må få opp mer muskelstyrke i benet. Dette synes jeg er spennende med opptreningen, at man ser denne fremgangen, men det ligger veldig mye hard trening og smerte bak alle resultater. Jeg klapper meg selv på skulderen når jeg klarer delmålene mine og er stolt, for dette er tøft.
I dag har jeg syklet intervaller for første gang på lenge og det var faktisk deilig. Jeg klarte 8x1min woop woop, ikke akkurat i toppform, men det kommer 🙂 Ellers har jeg trent armer, oppstigning, benpress, hofteløft, hip thrust, mage og rygg. Jeg er godt fornøyd med dagens økt. Dette er virkelig mitt livs viktigste opptrening!

Hvordan erfaring har dere med opptrening fra skade? 
Del gjerne med meg 🙂

Dagens morgenøkt er unnagjort 🙂

//www.youtube.com/get_player

Går fremover
Jeg har også fått behandling både i går og i dag, omg det er ikke noe godt. Drømmer om en skikkelig deilig spa dag, det tror jeg jeg skal unne meg når jeg er bedre, drømme drømme. 
Når jeg har behandling holder vi fortsatt med å få bedre strekk og da presser min fysio kneet ned mot benken, her kan jeg ikke forklare smertene, de er i hvertfall ikke gode, men det hjelper. Ellers så får jeg behandling på hofte og rygg, ja ja sånn går no dagan til frøken Halén. 

Håper dere alle får en fin dag i solen 🙂 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s