Work hard Train hard

Da er det fredag og snart helg for dere alle sammen. Her går jo dagene i ett så er ikke store forskjellen for meg, utenom at det blir mer tid med min kjære Martin 🙂 Gleder meg til i morgen når han er ferdig med lang jobb uke og jeg kan dra hjem. Jeg har bodd hos mamma og pappa denne uken her siden jeg ikke kan kjøre bil selv og jeg får dessverre ikke taxi fra Oslo til Akershus, fantastisk system det der. Det er bare håpløst, da er det heller bedre å være på jenterommet og bli stelt med av mutter og fatter, me like :-))))

I dag har jeg vært på trening på morningen og fått behandling. Det der med å jobbe med strekken er søren meg helt forferdelig vondt, au au au. Men den blir takk og lov bedre.
Nå er virkelig hardtreningen i gang og det er deilig å svette litt og føle at kroppen jobber. Bygge muskler er gøy og spennende. Så i dag har jeg målt lårene mine så jeg kan se om 1 månede hvor store og muskeløse de har blitt he he he he. I dag var det 41cm nede over kneet og 48 1/2cm oppe på låret. Så det skal bli spennende å se om volumet på benet har blitt litt større på 1 måned.

Må visst 2 til å måle disse massive lårene 🙂

Jeg har også trent litt på gangen min i dag uten krykker. Må virkelig lære å gå på nytt og det går ikke fort fremover. Jeg må konsentrere meg skikkelig 🙂 Men jeg kommer fremover he he he.
                                    //www.youtube.com/get_player
Dere får ha en super duper fredag alle sammen og kos dere masse det skal jeg. Jeg skal være sammen med mitt vakre tantebarn og heie på Norge:-) Krysser fingrene for håndballgutta i helgen, heia heia.

Ciao
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s