Dommedag…….

Hei hei alle sammen 🙂

I dag har det vært en hektisk dag, noe som ikke er normalt for meg for tiden. Typisk at alt blir lagt på en og samme dag.
Dagen startet først med trening og behandling hos min fysio, kan ikke si at jeg liker den behandlingen han gir meg om dagen. Sier bare en ting AU. Vi har begynt nå å jobbe med strekken min og det er egentlig helt forferdelig vondt. Han legger bare litt press på kneet så det skal presses ned mot benken, men med det presset han legger er nok til at jeg ser stjerner he he he, pingla.no.
Etter litt behandling ble det trening og nå begynner den skikkelige treningen, noe jeg har lengtet etter. Nå skal det BYGGES MUSKLER jada. Jeg skal kjøre nå i startet, ettbens og tobens benpress med tung motstand uten at det gjør vondt. Også skal jeg begynne med bekkenløft, bekkenløft 1 bens i slynge og ettbens hip-thrust og den øvelsen var virkelig en wake up call he he, jeg har INGEN muskler igjen i operasjonsbenet. Så nå er det bare å kjøre hardt på, men fornuftig og lytte til kroppen, noe jeg lærer sakte men sikkert 🙂  

Etter en økt på morgenkvisten ble det litt hvile før dommensdag på sykehuset. Jeg har vært på 6 ukers kontroll hos fysion på Lovisenberg sykehus. Det gikk veldig bra, jeg har 110 grader bøy og de sier at 120 grader er det mest normale, men jeg vil prøve å få bedre bøy enn det. Jeg hadde 10 grader igjen på strekken og det var også bra, ellers var alt bare bra og som det skulle takk og lov. Rart med det, men jeg ble litt nervøs før jeg skulle inn, var redd jeg ikke hadde gjort bra nok jobb. Hadde ikke trengt å kjenne på nervene, he he alt var i rute, tipp topp tommel opp:-)

Venter på å komme inn til fysion på Lovisenberg sykehus.


Jeg har også hatt et lite møte med Steinar Johansen som er korsbåndslege på Lovisenberg i dag. Fikk høre litt om hva unge korsbåndskadene vil og tenker. De fleste vil selvfølgelig tilbake i ideretten og det forstår jeg veldig godt, men de MÅ huske å tenke seg godt om. Er ikke de første årene de vil merke noe på kneet. Det var veldig interessant å høre hva han hadde å si. Så vi får se hva som skjer etter at jeg er i form og hva jeg kan hjelpe til med på dette området, vikelig noe jeg brenner for og vil dele mine erfaringer.

Ha en fortsatt fin dag alle sammen:-)Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s