Dette er så viktig!!!!

Hei alle sammen 🙂 

Håper dere har hatt en fin helg selvom været har vært dårlig. Jeg har ikke gjort så mye sprell akkurat, har prøvd å få hevelsen ned på kneet uten hell. Har vært mye i ro siden det har vært vondt de siste dagene, så eneste sprellet jeg gjorde var å se min samboer Martin spille sin siste seriekamp for sesongen i går. Ellers har sofaen vært min bestevenn, egen sittegrop i sofaen nå he he he. 

I dag vil jeg gjerne dele med dere noen tall og en link fra et foredrag Grethe Myklebust hadde om forebyggende trening og korsbåndskader. Forebyggende trening er så utrolig VIKTIG selvom det kan være vanskelig å få puttet inn i treningstiden, men tallene og forskningen viser at det er veldig viktig.
Dette er noe jeg brenner for om dagen og tenker mye på når jeg sitter her i sofaen. Jeg vil at dere unge håndballspiller der ute skal holde dere skadefrie og spille håndball så lenge dere kan, uten at skadene skal stoppe dere.


                                            


                     Klikk inn på denne linken og lær 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s