Opptrening på reise

Hei og god langfredag allae sammen 🙂

I går kom vi til Gøteborg og vi skal bo på Grand Hotel Opera frem til søndag. Jeg bare elsker denne byen, blitt som mitt andre hjem. Når vi skulle velge hotell, var det viktig at det var et lite gym som jeg kunne bruke. Og her på hotellet var det et lite og fint gym og wellness senter. I dag har jeg vært å trent litt, siden alle andre er på fjellet å står og går på ski, har jeg funnet en sykkel og litt vekter. Jeg synes det er veldig viktig nå å holde meg i gang med trening og spesielt syklingen. Føler fort at kneet blir stivt hvis jeg ikke får vært på sykkelen hver dag. Kan nok bare være i mitt hode at det blir det, men jeg synes det er godt å få trent litt. Det hjelper meg veldig og letter på trykket i hodet, da føler jeg at jeg lever. Litt vanskelig å beskrive følelsen, men siden man blir mye sittende og ikke orker å gjøre så mye, er det veldig godt å  komme seg på trening å bruke kroppen. I dag hadde jeg ny rekord på sykkelen, 15 min satt jeg i strekk. 

Noen ganger skal man bare presse seg litt og sette seg små mål, i dag var mitt mål å klare 15 min:-) Tidligere har jeg syklet 2×5 min, så dette var digg. Deilig nå å komme seg opp på rommet å slappe av litt før man skal ut å titte litt i butikker.

Ha en fin dag alle sammen 🙂 Klem
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s