1 månede med protese

Hei og god soldag alle sammen 🙂

I dag er en litt bedre dag enn i går, fått sovet litt bedre og sola skinner. Merker at dagene går veldig opp og ned, jeg vil vel bare at det skal bli bra fort sånn at jeg kan begynne å jobbe og være aktiv igjen. Blir veldig mange tanker i hodet når man sitter mye alene og ikke får gjort det man skulle ønske man kunne gjøre, ja ja jeg vet jeg må være tålmodig, men tålmodighet er tydeligvis ikke min sterke side når det kommer til dette. Jeg får jobbe mer med min tålmodighet, pust med magen Hanne pust.
Ja ja sånn går no dagan og nå har det gått 1 månede siden operasjonen. Og når jeg ser på bildene jeg har tatt, har jeg kommet et godt stykke på vei i opptreningen, selvom det står litt stille nå har det skjedd mye på den siste måneden. Jeg må bare fortsette og jobbe med meg selv og mine tanker. Får trene mer med den mentale biten, dette går så bra :-))) 

2 dager etter operasjonen
1 månede etter operasjonen. Kneet vil være hovent mange måneder fremover. Merket for livet!!!

Nå blir jeg snart hentet av taxien så jeg kommer meg på trening og behandling. Blir sykling og øvelser, også får jeg vel pompe litt overkropp også. 

Kos dere masse i solen i dag og dere som er på fjellet, ta en skitur for meg 🙂 KlemLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s