Sunne Banansjokolade muffins

Her kommer oppskriften på sunne gode sjokolade muffins som dere kan bake til påske 🙂

Deilige banansjokolade muffins:

60g raw kakao pulver
80g Kokosolje
2ss Agave nektar
6ss Kokosmelk
6   Egg
1/2ts Himalaya salt
1/2ts vaniljepulver
60g Cocosa mel (kokosmel)
1/2ts bakepulver
2   Bananer

Smelt kokosoljen på svak varme og rør inn kakaopulveret. La stå til det er avkjølt.
Visp sammen agave nektaren, egg, kokosmelk, salt og vanilje i en kjøkkenmaskin. Bland inn kakaoblandingen, banan (mos de med en gaffel før du blander den inn), Cocosa melet og bakepulveret. Bland alt sammen til det blir en jevn røre.
Fyll opp muffinsformer og sett de inn i forvarmet ovn på 200 grader i ca.18 min.
Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks:-)

Produktene får dere kjøpt i helsekostbutikkene. Håper det vil smake og at dere vil prøve de.

Ha en fin torsdag:-)


Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: