Mental trening

God torsdag alle sammen 🙂

Som jeg skrev i går skal jeg skrive litt om mental trening. Hvordan det skal hjelpe meg fremover mot smertene og hvordan jeg skal akseptere det å ha fått en kneprotese.Bilde hentet fra nettet.


Bilde hentet fra nettet.I går fikk jeg øvelser av min fysio som går ut på mental trening, der jeg skal tenke på hva jeg kan gjøre og har lyst til å gjøre fremover selvom jeg har kneprotese. Tenke at jeg kan spille håndball, kan løpe, kan style i Eva og mitt fantastiske firma Nova, kan leve uten smerter, kan danse, kan stå på ski osv. Dette er noe jeg skal jobbe fremover med. Det er viktig for meg å gjøre alt og prøve alt for å bli kvitt smertene og bli sterkere både fysisk og mentalt. Jeg tenker positivt og tenker at alt er mulig. Det er ikke alltid like lett i disse dager da man blir sittende mye i sofaen og ikke kan gjøre så mye, men det er viktig å jobbe med det og tørre å feile. 
Min oppgave som jeg skal jobbe med fremover er å ligge ned og slappe av og puste dypt, ha en dialog med meg selv om hva jeg kan gjøre og hva jeg kan klare, positive tanker og jobbe med det. Samtidig skal jeg også jobbe med avspenning i kroppen. Dette vil jeg skrive mer om når jeg har holdt på en stund og dele med dere fremgangen:-)

Min fysio har gitt meg en del linker som jeg har sett på, her er det mye å ta av og tenke på. Legger ved 3 stykker. 

Håper dere vil se litt på dette og skriv gjerne til meg hvis dere har noen spørsmål eller om dere vil dele deres erfaring rundt mental trening.


Alltid viktig å huske at man «KAN»


Her er linkene om mental trening som jeg har hentet fra trening.no og youtube.com. Les og hør igjennom dette, veldig lærerikt. Du finner mye mer om mental trening på nettet, men jeg plukket ut disse 3 linkene som sier det meste.

http://www.trening.no/treningstips/hva-menes-med-mental-trening

https://www.youtube.com/watch?v=_WQ7u7sHHgM&t=59m30s

https://www.youtube.com/watch?v=RYoGXv22G3k

God fornøyelse og håper dere vil like det 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s