Stuetrening

God mandag alle sammen:-)

Håper dere har hatt en fin helg og kost dere masse. Jeg har kost meg hjemme, ikke så mye jeg kan gjøre så blir mye tv titting. Men endelig fikk jeg vært sammen med min kjære igjen. Savner jo han når jeg er borte hele uken.
Blir lange dager i heimen, men man orker heller ikke gjøre de store tingene, så sofaen, isposene, varmeflaskene og øvelsene er mine nye venner. Blir snart litt gal, så håper jeg snart orker å komme ut å gå litt og gjøre ting.
Nå sitter jeg her i sofaen å ser ut på det deilige vårværet, drømme drømme. Har satt opp døren, så får i hvertfall litt frisk luft.
Kneet er fortsatt veldig bra, men har mye smerter i lår, hofte og legg. Så blir dårlig nattsøvn og lange dager.

Her gjør jeg strake benløft.
Her bruker jeg varmeflaker under kneet når jeg presser benet opp. Liker når det varme rundt kneet.

Her trener jeg på bøyen mens jeg ligger på gulvet. Skyver foten langs gulvet, bøy og strekk.Øvelser som jeg gjør hjemme er bøy og strekk, strake benløft og benløft med pute under kneet som hjelper på strekken og styrker låret. Det er viktig å gjøre en grundig opptrening og være tålmodig.  Kan si dette er virkelig en test for sjela. 
Når jeg ikke gjør øvelser og bare sitter stille bruker jeg varme (varmt vann i varmeflasker) eller ispose på benet, det har jeg på 24/7. Det er veldig smertelindrende for meg, så slipper jeg å bruke smertestillende hele tiden.

Min redning.

Ha en fortsatt strålende dag i solen alle sammen:-)
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s