Super stolt

Hei og hopp for en lørdag dette blir 🙂

Jeg må bare dele med dere at jeg har kommet rundt på sykkelen og det bare 2 1/2 uke etter operasjonen. Kan si jeg føler en mestringsfølelese, stolt og positiv energi. Det er ikke langt mellom himmel og helvete. 
Denne uken har vært veldig tøff, det har gått så veldig opp og ned, jeg har ikke følt noen fremgang bare masse smerte. Så nå kjenner man virkelig på det ordtaket «DEN SOM GIR SEG ER EN DRITT». Kan ikke huske sist jeg var så glad for å komme meg på sykkelen, og det å klare en ting man ikke skulle tro man skulle klare før om 1-2 uker. Nå klapper jeg meg selv på skulderen og skal kose meg resten av dagen med familien før jeg skal hjem til verdens beste mann og kjæreste. STOLT!!!!

Ønsker dere alle en strålende helg. Klem fra en som smiler veldig:-)Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s