Trene på……

Hei og god fredag til dere alle sammen. Håper dere har hatt en bra uke og er klare for helg.
Her er det ikke så stor forskjell på dagene utenom at jeg endelig skal få masse tid med min kjære Martin i helgen:-)Jeg bor hos mamma og pappa nå om dagen siden Martin jobber natt og trener, men er hjemme på permisjon i helgene he he he. Greit å få hjelp og pleie av mor og far når man ikke er helt i topp form:-)


I går var jeg hos legen å tok stingene og arret så veldig bra ut, eller så fint som det kan bli. Ja ja, ett arr til får jeg vel klare. Ser ikke arret her, men formen på kneet begynner å ta form.

Denne uken her har jeg trent mye på bøyen sånn at jeg kan komme meg snart rundt på sykkelen. Jeg hadde som mål om å komme meg rundt på sykkelen i dag, men dessvrre gikk ikke det. Føler at jeg har gått tilbake 10 steg denne uken her, så kjedelig. Har hatt veldig mye smerter bak i låret og leggen. Kneet er bra, men alle de andre plagene som irriterer meg veldig og som sliter meg ut. Så er veldig frustrert og oppgitt, men det er i denne perioden det er viktig å ikke gi opp selvom det man bare har lyst til å kaste inn håndkle og skrike høyt. Jeg kom meg på trening på morningen i dag og startet med 45 min i benpressen, men klarte ikke å få mer bøy enn jeg hadde i starten av uken, hadde virkelig håpet på litt fremgang. Viktig å ikke gi seg, men presse på. Fikk trent armer, rygg, mage, tøye strekken på kneet og bevegelse i hofteleddet med å svinge benet frem og tilbake og til siden. 

Har mye å jobbe med fremover, trebenet trenger mer muskler!!!

Ønsker dere alle en fanatsisk helg, i dag skal jeg være sammen med mine vakre tantebarn og i morgen skal jeg hjem til verdens beste kjæreste:-)


                               KlemLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s