Det går opp og ned

Håper dere alle har hatt en fin dag med gløtt av litt sol:-)

Her har det gått litt opp og ned de siste par dagene. Hatt veldig mye smerter og kneet har vært veldig stivt og hovent, baksiden på låret og leggen verker. Er så utrolig kjedelig når man føler at man går 10 steg tilbake og ikke frem. Det har vært en veldig bratt og positiv kurve sidne jeg kom hjem så burde ikke være overrasket at det vil stå stille eller gå litt tilbake. Men det  er bare så kjedelig likevel, men men bare å jobbe videre, jada hei hvor det går.
Trene Må man gjøre selvom det er dårlige dager, det hjelper faktisk på. Så i dag når jeg satt meg i benpressen var det stivt i starten. Men etter litt oppvarming ble det mykere og mykere. Jeg teller hullene der vektene er og når jeg startet opp i dag var det 11 hull og etter 20 minutters tid var jeg nede i 5 hull:-) Godt fornøyd med det!!! Her kan dere se min nye fantastiske venn som ikke var min venn i dag, he he he.
Lyspunktet i dag var at jeg fikk besøk av min gode venninne Eva som også er min kollega og medeier i vårt firma Nova Boligstyling og Interiørdesign AS og mine 2 andre gode kollegaer Lene og Bjørn Erik. Det var veldig hyggelig å se de igjen 🙂
I morgen blir det behandling og trening, så håper det vil gå litt fremover igjen i morgen:-)

Ha en fin kveld folkens!!!

                              

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s