Opptrening

Hei og god lørdag til dere alle sammen 🙂 
Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen med skisyting på tv, ispose på kneet og leggen og med en god kopp kaffe. Heia Norge!!!

I natt har igjen vært vond. Jeg liker ikke naten lenger, da er da all smerten kommer for fullt og jeg får ikke sove:-( Må si dette er en tøffere tid enn jeg trodde det ville bli. Kneet i seg selv er veldig bra og ikke mye smerter der, men jeg sliter veldig med smerter i hofta som jeg også hadde før operasjonen og leggen. De har jo banket og røska i benet så er vel ikke unormalt, men det er bare så sykt vondt. Blir snart gal her, men puster og gjør øvelser så håper det hjelper 😉

Heia heia heia
Denne uken har opptreningen begynt for fullt, og det er veldig spennende. Som jeg skrev i forrige innlegg trodde jeg at jeg skulle klare å sykle, men den gang ei. Roger min fysio sier at man kan begynne å skyle når bøyen er på 120 grader, jeg er på 90 grader nå. Så han mener om ca 3 uker til. De fleste er på sykkelen mellom 6 uker og 4 mnd og da er mitt mål å klare det etter 3 uker, da har jeg 1 1/2 uke på meg he he he.
Øvelsene jeg holder på med er benpress, for å få tøye bøyen og strekken. Det er det som er veldig viktig nå de første ukene og min fysio sier jeg er foran skjema, jippi!!!! Jeg trener også overkropp, mage og rygg. Viktig å holde kroppen i gang og være i bevegelse så mye man kan siden det blir mye sofa sitting. Jeg prøver også med avspenningsøvelsene, men siden kroppen har vært så vond har jeg ikke klart å slappe helt av i kroppen, men prøver hver dag.

 Onsdag hadde jeg 4 hull, i går var jeg på 3 hull. Så bøyen blir bedre og bedre 🙂

Jobber også med strekken

Godt fornøyd med gårsdagens benpress:-)


Hvis noen av dere har noen tips på hvordan leggen min kan slappe av ( den er i spenn hele tiden og murrer. )motar jeg det med stor takk 🙂

Ønsker dere alle en super lørdag!!

                                Klem


Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: