Hjemkomsten!

Hei alle sammen. 
Håper dere har det bra:-)
Da har jeg vært hjemme snart 1 uke og det var deilig å komme ut fra sykehuset. Der hadde jeg ikke klart å være over lengre tid, følte meg veldig innesperret he he he.
Dagene hjemme har gått til å bøye, tøye, ise og slappe av. Det er veldig viktig å få bra bøy og strekk. Jeg sitter på kjøkkenbenken å lar benet henge og slenge rett ned, også presser jeg det inn mot skuffene for å tøye bøyen. Det er ikke noe godt å presse benet, men det er veldig viktig. Når jeg jobber med strekken sitter jeg på gulvet og presser benet ned mot gulvet. Dette gjør jeg noen ganger om dagen. 
Det har ikke bare vært fryd og gammen siden hjemkomsten, det har vært mye smerter, tårer og tanker. Benet ser helt forslått ut, det er helt blått etter operasjonen og fordi jeg masserer det. Men jeg ser lys i tunnelen selvom det er tøffetak som må til. Jeg føler at kneet ikke er helt mitt ennå, siden jeg ikke har smerter når jeg gjør visse ting og når jeg går føler jeg at det ikke sitter helt sammen he he he. Da er Martin og resten av familien der med engang og sier at husk det har bare gått 1 uke og ting tar tid. Jeg er nok litt utålmodig, men de siste operasjonene jeg har hatt har alt gått så fort, men nå må jeg bare smøre meg med tålomdighet og puste;-)

I dag har jeg vært hos fysio for første gang etter at jeg kome hjem. Det gikk veldig bra og han var veldig fornøyd med kneet. Jeg var lenger frem enn vanlig, men ikke langt nok fram at jeg ikke klarte å komme rundt på sykkelen. Det var en stor skuffelse i dag. Jeg var sikker på at jeg skulle klare det, men nei:-( Og igjen, det har BARE gått 1 uke og det er ikke rart at du ikke kommer rundt på sykkelen. Grrrrr!!!
Jeg satt i benpressen for å bøye og tøye enda mer, blir visst mye av dette. Det gikk bra, men fy søren så vondt det er. Her skal det bare presses. Jeg fikk også behandling på hoften min, den har heller ikke vært god siden jeg sluttet med håndballen, men håper den slipper etterhvert som kneet blir bedre:-)

Så sånn går no dagan her om dagen. 

Ha en fortsatt fin dag folken:-)

        
                                KlemLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s