Kløna Halén

Her går dagen i forbredelser. Men har blitt satt litt på sidelinja siden jeg er så utrolig klønete. Søndag kveld mistet jeg fjernkontrollen på «godkneet» som er venstre kne og som er ganske så vondt det også. Men det så kalte «godkneet» tålte ikke å få fjernkontrollen på seg. Det traff rett på kneskåla og under der har jeg ingen brusk og det ble stor hevelse og smerter. Har ikke klart å bøye benet og ikke fått gjort det jeg skulle. Men i dag har jeg fått  laget noe mat som jeg skal ha med meg på sykehuset.(Kløna har også noen matallergier)Jeg har laget bringbærkuler med kokos og bananbrød. Jeg legger ut oppskrifter senere i kveld. I morgen er det baking av knekkebrød som står på listen. Alltid godt å få ting unnagjort:-)
Treningen får vente til i morgen og da skal jeg også til fysio. Han kommer vel til å le av meg når jeg forteller om mitt lille stunt.
Legger ved bilde av det berømte kneet, er det mulig å være så klønete!!!!

Utrolig hva en fjernkontroll kan gjøre (oppgitt av meg selv)!!!


2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s